Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

A Whisker Away anime film trailer

Nakitai Watashi wa Neko o Kaburu Original anime film trailer og billede

Den kommende anime-film fra Studio Colorido (Pokémon: Twilight Wings) A Whisker Away (Nakitai Watashi wa Neko wo Kaburu (Jeg vil græde, så jeg vil lade som om jeg er en kat)), skrevet af Mari Okada (Anohana), og instrueret af Junichi Sato (Sailor Moon), har udgivet en helt ny trailer med nye scener fra ‘Nekojima’ verdenen (katte ø), en hemmelig verden fuld af katte, der kan ikke ses af mennesker.

Filmen får premiere udelukkende på Netflix verden over den 18. juni.

Beskrivelse

Den originale historie om at finde ens sande jeg foregår i Tokoname, Aichi og handler om Miyo “Muge” Sasaki. Hun er en særegen andetårs junior-studerende, der er forelsket i sin klassekammerat Kento Hinode. Muge forfølger resolut Kento hver dag, men han lægger ikke mærke til hende. Ikke desto mindre, mens hun bærer en hemmelighed hun ikke kan fortælle til nogen, fortsætter Muge med at forfølge Kento.
Muge opdager en magisk maske, der giver hende mulighed for at forvandle sig til en kat ved navn Tarō. Magien lader Muge komme tæt på Kento, men til sidst kan det også gøre hende ude af stand til at forvandle sig tilbage til et menneske.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X