Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Kakushigoto mangaen slutter til juli

Kakushigoto mangaen slutter til juli

Dette års juli-udgave af Monthly Shounen Magazine annoncerede at Kouji Kumetas Kakushigoto (Kakushigoto: My Dad’s Secret Ambition) manga slutter i den næste nummer den 6. juli.

Beskrivelse

Kakushi Gotou er en noget populær mangakunstner, hvis værker er kendt for deres upassende indhold. På grund af denne frækhed svor han, da hans datter Hime blev født, at holde sit erhverv skjult for hende, idet han troede, at hun vil blive desillusioneret, hvis hun fandt ud af det.

Denne paranoia-inducerede tro leder Kakushi til hektiske situationer. På trods af at han er enlig far, gør han sit bedste og ender ofte i ekstreme situationer bare for at beskytte hans hemmelighed, såsom at lade som om han er kontoransat hver dag eller holde katastrofesimulationer, hvis Hime på en eller anden måde finder vej til hans arbejdsplads.

Kakushigoto fortæller historien om en far og datter, der lever side om side, og opretholder deres fredelige eksistens medens faderen forsøger at bevare status quo. Der er dog et ordsprog: “der er ingen hemmeligheder, som tiden ikke kan afsløre.” Med tiden vil Hime lære virkeligheden bag de ting, hun tog for givet medens hun voksede op.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X