Spil

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy kommer til PS4, Switch og PC til vinter

Den japanske version af Nintendo Direct Mini: Partner Showcase livestream annoncerede i mandags Gusts Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy spillet til udgivelse denne vinter. Spillet udkommer til Nintendo Switch, PlayStation 4 og PC via Steam denne vinter. Livestream afslørede en reklame video (der begynder omkring markeringen 2:36 i videoen nedenfor) for det nye spil.

Kilde

Fate/Extra spillet for 10 års jubilæum Fate/Extra Record remake

Type-Moon studio BB, Type-Moo -spillet og historieudviklingscirkelens nye spilstudio, meddelte onsdag, at det laver en remake af Marvelous Entertainments Fate/Extra PlayStation Portable spillet. Det får titlen Fate/Extra Record. Meddelelsen fejrer spillets 10-års jubilæum. Meddelelsen afslørede hverken en platform eller en frigivelsesdato.

Kilde

Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster kommer til Switch og PS4 i Vesten i 2021

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase livestreamen meddelte mandag, at vil udgive det nye Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster spil til Nintendo Switch og PlayStation 4 på verdensplan i foråret 2021. Spillet udkommer i Japan den 29. oktober. Livestreamen afslørede spillets annoncerings trailer.

Kilde

Shin Megami Tensei V spillet kommer til Switch i 2021

Nintendo Direct Mini: Partner Showcase livestreamen afslørede mandag, at Atlus Shin Megami Tensei V spil udkommer til Nintendo Switch på verdensplan i 2021. Livestreamen afslørede også en ny trailer for spillet.

Kilder

Teater

Zombie Land Saga teaterstykket kommer nu til september grundet COVID-19

Den originale zombie idol-anime Zombie Land Saga har annonceret en ny udgivelsesdato for dens planlagte teater adaption, ivrig efter at slippe dens udøde dans og sang løs til september i år.

ZOMBIE LAND SAGA Stage de DOOON! skulle oprindeligt have haft premiere i marts i år, men på grund af Covid-19 coronavirus pandemien, måtte den imidlertid udsættes med dens nye dato planlagt til september:

Kilde (ADVARSEL! Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i: