“Pikachu, jeg vælger dig!”

Fra den populære anime-serie fejrer sit 20-års jubilæum med en ny film, “Pokemon“, kommer en Nendoroid af Ash Ketchum sammen med Pikachu! Han er blevet modelleret i sit originale outfit fra begyndelsesserien og kommer med tre forskellige ansigtsplader, herunder et smilende ansigt, et mere seriøst udtryk for Pokemon-kampe samt et blidt smilende udtryk med lukkede øjne, der er perfekte til at vise hans tætte forhold til Pikachu!

Hans ikoniske hat kan bæres både fremad og bagud med nogen af ​​ansigtspladerne for alle mulige forskellige måder at vise ham på. Pikachu kommer også med både et standard ansigt og et kamp ansigt, der giver mulighed for forskellige forskellige scener. Valgfrie dele omfatter en Poke Ball samt lyn effekt dele til Pikachus angreb. Nyd den søde Ash og Pikachu i din samling!

“Nendoroid – Pokemon: Ash & Pikachu” sættet er modelleret af Shichibee, kamui (Good Smile Shanghai) i samarbejde med Nendoron. Ash er 10 cm høj, ligesom de fleste Nendoroider. De er planlagt til udgivelse i december 2017 af Good Smile Company. Den anbefalede pris er 5.000 JPY. AmiAmi tager dog kun 4.030 JPY. Du kan sikkert finde dem billigere andetsteds også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,