Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Assasin’s Creed, B, Dropkick on My Devil, Yasuke, Yuru Camp

Dropkick on My Devil! sæson 3 TV anime info

Assassin’s Creed spillet får både anime og animeret serie

Underholdningsnyhedswebstedet Deadline rapporterede tirsdag, at Netflix søger “at opbygge et Assassin’s Creed TV-univers” og arbejder på at udvikle “live-action, animerede og anime-serier” baseret på Ubisofts spilfranchise.

Den første serie i udvikling er en live-action tilpasning. De leder dog i øjeblikket efter en showrunner.

Hvad forskellen på “anime” og “animeret” er uddyber de ikke.

Kilde

Netflix afslørede mandag titlen, personalet, billeder og 2021-premiere for anden sæson af B: The Beginning anime serien. Den anden sæson får titlen B: The Beginning Succession.

Beskrivelse af anden sæson

Efter at Keith og Koku løste hændelserne med succes, har verden genvundet sin ro.
I månederne efter vender Keith tilbage til RIS for at foretage sin egen efterforskning, og Koku lever et fredeligt liv med Yuna. De får besøg af Kirisame, som engang skulle have slået op med Kurou i døden ved Faura Blanca Institute…

Kilde

Dropkick on My Devil! sæson 3 TV anime info

Til en begivenhed i Tokyo blev det afsløret, at titlen på den tredje sæson af Dropkick on My Devil!!, der sendes i 2022, bliver Dropkick on My Devil! X. Titlen blev valgt af en bidragyder til crowdfunding-kampagnen til serien, der bemærkede, at titlen repræsenterer håbet om, at “kampen mellem Yurine og Jashin-chan vil fortsætte i lang tid.”

Det blev også meddelt, at fire byer rundt om i Japan vil bidrage til produktionen af ​​Dropkick on My Devil! X ved at erhverve donationer gennem ‘Hometown Tax’ systemet, hvor folk fra hele Japan donerer gennem systemet til bestemte byer for at hjælpe med forskellige projekter og til gengæld kan få en vare tilbage. Den anden sæson af Dropkick on My Devil!! blev hjulpet gennem det samme system af byen Chitose i Hokkaido, der rejste 184 millioner yen (11,23 millioner kr).

De fire byer, der hjælper med Dropkick on My Devil! X er Minamishimabara i Nagasaki præfektur og Furano, Kushiro og Obihiro i Hokkaido (så hver deres ende af landet stort set). Særlige billeder for byerne blev udgivet sammen med annonceringen. Begivenheder baseret på TV anime-serien afholdes i disse byer, såvel som specielle varer er udelukkende tilgængelige via ‘Hometown Tax’ systemet.

Kilde

Crunchyroll

LeSean Thomas og MAPPAs Yasuke anime info

Netflix afslørede karakterdesign og forår 2021 premieren pår LeSean Thomas og MAPPAs Yasuke anime i mandags.

Netflix beskriver historien

I et krigshærget feudalt Japan fyldt med mechs og magi kæmper den største hidtil ukendte ronin, Yasuke, for at opretholde en fredelig eksistens efter et tidligere liv med vold. Men da en lokal landsby bliver centrum for social omvæltning mellem stridende daimyo, skal Yasuke tage sit sværd frem igen og transportere et mystisk barn, der er målet for mørke kræfter og blodtørstige krigsherrer. Historien om Yasuke, den første afrikanske samurai, der faktisk tjente legendariske Oda Nobunaga, frigives til verden.

LeSean Thomas og MAPPAs Yasuke anime info

Historiens hovedperson er baseret på den historiske figur Yasuke, en samurai af afrikansk oprindelse, der tjente under Oda Nobunaga under Japans krigende stater i det 16. århundrede.

LeSean Thomas (Children of Ether, Cannon Busters, The Boondocks) krediteres som skaber, instruktør og udøvende producent for Yasuke, og Flying Lotus komponerer musikken og fungerer som udøvende producent. Lakeith Stanfield (Atlanta, Sorry to Bother You) lægger stemme til Yasuke. MAPPA (Yuri!!! on Ice, Kakegurui) producerer animationen.

Kilde

AnimeNewsNetwork

Yuru Camp△ (Laid-Back Camp) sæson 2 billeder

Varmen fra morgensolen hjælper med at give de nye to billeder til anden sæson af Laid-Back Camp et skær af Yamanashi.

Laid-Back Camps officielle japanske Twitter-konto udgav de to nye billeder, det første af Rin Shimas forældre i det lokale supermarked, og det andet af Minami Toba, rådgiveren for udendørs aktiviteter, og hendes lillesøster Ryoko Toba der nyder morgensolen.

Crunchyroll

MyAnimeList

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X