Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Alice in Deadly School, Demon Slayer, Hidden Dungeon Only I Can Enter, Laid-Back Camp, My Hero Academia,

My Hero Academia får 3. anime film til sommer 2021

Alice in Deadly School anime trailer

Den kommende Alice in Deadly School anime vises i Japan fra 4. januar 2021.

Beskrivelse

Nogle skolepigers fredelige hverdag kollapser pludselig, da tidligere skolekammerater bliver zombier. Fokus for handlingen er på de piger, der blev efterladt på skoletaget.

Kilde

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba filmen sænker Titanic

Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The Movie: Mugen Train anime filmen har solgt i alt 20.532.177 billetter til 27.512.483.050 yen (ca. 1,65 milliarder kr) på 45 dage – og har dermed tjent mere end James Camerons Titanic (26,2 milliarder yen) og bliver den næstmest tjenende film nogensinde i Japan. Kun Chihiro og Heksene (30,8 milliarder yen) sidder nu over den. Mugen Train er fortsat den næstbedst tjente anime-film i Japan.

Mugen Train toppede allerede Kinas Legend of Deification som den mest indtjenende animationsfilm på verdensplan i 2020, og den fortrængte Dolittle som verdens femte mest tjenende film i 2020.

Demon Slayer filmen har solgt mere i Japan end Your Name. og Frozen

Kilder

The Hidden Dungeon Only I Can Enter trailer 2

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Meguru Setos The Hidden Dungeon Only I Can Enter (Ore Dake Haireru Kakushi Dungeon: Kossori Kitaete Sekai Saikyō) light novel roman-serie begyndte at streame showets anden reklame video søndag. Videoen afslører og viser Coalamodes afsluttende temasang “Nemophila.”

Serien begynder på japansk og Crunchyroll TV den 8 januar 2021.

Kilder

Laid-Back Camp sæson 2 kommer 7 januar 2021

Laid-Back Camp sæson 2: Iwata/Hamamatsu forhåndsvisnings screening eventet annoncerede søndag, at Yurucamp sæson 2, den anden TV-anime sæson baseret på Afros Yurucamp (Yurukyan △, Laid-Back Camp Δ) manga, får premiere på AT -X kanal den 7. januar 2021 kl. 23:00 samt på andre tjenester senere.

Laid-Back Camp sæson 2 kommer 7 januar 2021

Kilde

My Hero Academia får 3. anime film til sommer 2021

Dette års 52. udgave af Shueisha’s Weekly Shonen Jump-magasin afslørede mandag at My Hero Academia serien får en tredje anime-film, der får premiere i sommeren 2021. Den originale mangaskaber Kōhei Horikoshi vil igen fungere som cheftilsynsførende og original karakterdesigner.

My Hero Academia får 3. anime film til sommer 2021

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X