Film

Live-Action Rurouni Kenshin ‘Final Chapter’ film teaser og info

Den officielle hjemmeside for ‘final chapter’ filmene i live-action-filmserien baseret på Nobuhiro Watsukis Rurouni Kenshin manga har udgivet en teaser trailer til begge film.

Traileren afslører at Rurouni Kenshin Saishūshō The Final, den første af de to film, får premiere i Japan den 23. april næste år, mens Rurouni Kenshin Saishūshō The Beginning, den anden film, får premiere den 4. juni.

Kilde

Manga

Demon Slayer overtog japans største aviser da sidste bog udkom

Det sidste bind af Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga-serien udkom den 4 december i Japan, og for at fejre det overtog serien flere nationale aviser i Japan med helsidesannoncer med nogle af hovedpersonerne fra serien.

Der var også billeder på Twitter fra boghandlere over hele Japan med køer ud af døren for at få bind 23 i rekord serien.

Billede fra Mainichi, en af aviserne der bragte reklamen
Billede fra Mainichi, en af aviserne der bragte reklamen

Kilde

Merchandise

Pokémon Ditto stol

Ditto (aka Metamon i Japan) har transformeret til en stol/lilla sofa, hvilket giver mening da den jo kan transformere til alting.

Ditto coveret kan fjernes og puttes i vaskemaskinen.

Den ser dejligt blød ud, men kan desværre kun købes i Japan til en pris på 25.990 yen (1535 kr).

Kilde

Reklame

Evangelion reklamerer i Tokyo Skytree til jul

Tokyo Skytree er det største vartegn i Tokyo, og ved specielle lejligheder er det udsmykket. Dens seneste sæsonbetonede makeover kommer senere i denne måned. I stedet for at komme i julestemning vil tårnet på 634 meter blive dekoreret til fejring af Neon Genesis Evangelion.

23. december er starten på Evangelion Tokyo Skytree projektet, som inkluderer henvisninger til anime-franchisen både inde i tårnet og udenfor.

Dem, der tager op til Tembo Galleria observationsdækket 450 meter over byen (hvor man for øvrigt har en fantastisk udsigt over byen), finder et væld af fantastiske fotosteder, såsom et gigantisk Eva Unit-01-hoved, gange foret med berømte sætninger fra serien (gengivet i den øjeblikkeligt genkendelige Evangelion skrifttype) og endda en Angel-kerne, der blev stukket af en progressiv kniv.

Man kan også se Eva henvisninger på vinduesruder med advarselsmeddelelser fra anime seriens skyggefulde Nerv-organisation, skærme, der med jævne mellemrum spiller en specielt sammensat musikvideo til åbningen “Cruel Angel’s Thesis”, entry plug cockpit tema i elevatoren, der fører en til observationsdækket og en skulptur i fuld størrelse af Eva-piloten Rei Ayanami til at tage fotos ved.

Skytrees maskotkarakter, Sorakara-chan, har også klædt sig ud i Rei plugsuit-cosplay under begivenheden.

Hvis man ser på Skytree udefra ændres den udvendige belysning på udvalgte nætter til farverne på anime seriens mecha: Evangelion Units-01, 00, 02, Mark 06 og 08. Og selvfølgelig vil der også være eksklusive merchandise plus særlig Evangelion-tema mad og drikke, der tilbydes i Skytree Cafe.

Kilde

Spil

Final Fantasy VIIs Sephiroth kommer med i Super Smash Bros. Ultimate spillet

Nintendo meddelte under Game Awards 2020 torsdag, at Sephiroth, antagonisten i Final Fantasy VII spillet, vil komme med i Super Smash Bros.Ultimate crossover kampspillet denne måned som den næste af seks nye karakterer i Fighters Pass Vol. 2.

Kilder