Kaiten Books, et relativt nyt forlag, annoncerede i går deres første 3 nye serier for 2021.

Gacha Girls Corps

Den første af disse manga til at blive frigivet er Gacha Girls Corps. I denne isekai følger vi Heihachi som bliver hivet ind i en seperat verden med hans smartphone, hvor alt han skal gøre for at overleve er hvad han gør bedst—rulle gacha. Gacha Girls Corps vol. 1 er sat til at blive udgivet digitalt d. 8. Januar 2021.

The Yakuza’s Guide to Babysitting

I den næste manga følger vi yakuza medlemmet Kirishima Tooru, som er så frygt indgydende at han har fået øgenavnet “Demonen fra Sakuragi”. For at få ham under kontrol har hans chef pludselig givet ham missionen at babysit hans egen datter. The Yakuza’s Guide to Babysitting vol. 1 er sat til at blive udgivet digitalt d. 12. Februar 2021.

Welcome to the Outcast’s Restaurant!

I den sidste manga annoncering følger vi Dennis, som ellers var det mest populære medlem af Silverwing Battalion, det var indtil lederen smed ham ud af ren jalousi. Fjernet fra sit hjem starter Dennis på en frisk med en ung pige der hedder Atelier og åbner en restaurant. Welcome to the Outcast’s Restaurant! vol. 1 er sat til at blive udgivet digitalt d. 12. Marts 2021.

Konklusion

Jeg har snakket med en talsperson fra Kaiten Books, som siger at mens de stadig er i gang med at printe deres 2020 lineup, så regner forlaget med at udgivet disse 3 serier fysisk også, men om vi får lov til at købe dem herhjemme skal jeg endnu ikke kunne sige da jeg endnu ikke har kunne få fat i deres allerede printede manga. Så skulle du ønske dig dem fysisk er du indtil videre nødsaget til at få dem importeret selv.

Jeg ser personligt frem til alle tre af disse, og har fået at vide fra en som har været med til at oversætte de andre Kaiten bøger, at oversætteren for Gacha Girls skulle have en ganske udemærket humor, så jeg ser især frem til at læse den.

Kategoriseret i:

Tagged i:

,