Final Fantasy VII Remake får PS5 udgave med ekstra historie om Yuffie

Til sommer får Final Fantasy VII Remake en PlayStation 5 opgradering med en række grafiske forbedringer samt en ny “episode” med en Final Fantasy VII karakter, der ikke dukkede op i spillet tidligere: Yuffie Kisaragi.

Kilde

Final Fantasy VII: Ever Crisis kommer til iOS og Android

Square Enix har annonceret Final Fantasy VII: Ever Crisis til iOS og Android. Det udkommer i 2022. Her er en beskrivelse af spillet fra Square Enix:

Final Fantasy VII: Ever Crisis er en kapitel opdelt singleplayer oplevelse, der dækker hele Final Fantasy VII tidslinjen inklusive begivenhederne i det originale spil sammen med alle Final Fantasy VII kompileringstitlerne samt nye historieelementer om oprindelsen af SOLDIER, skrevet af Final Fantasy VII Remake historie og scenarieforfatter Kazushige Nojima.

Engelsk trailer

Japansk trailer

Kilde

Hatsune Miku Logic Paint S kommer til Switch

Switch-versionen af Hatsune Miku Logic Paint har officielt titlen Hatsune Miku Logic Paint S og udkommer “snart”, meddelte Crypton Future Media.

Hatsune Miku Logic Paint er et puslespil, der først blev lanceret til iOS via App Store og Android via Google Play i marts 2020.

Det vigtigste billede til Switch-versionen (nedenunder) blev illustreret af NEGI.

Hatsune Miku Logic Paint S kommer til Switch

Kilde

Heaven’s Design Team udgiver officiel Animal Crossing ø

TV-anime baseret på Hebi-Zou, Tsuta Suzuki og Tarakos Heaven’s Design Team (Tenchi Sōzō Design-bu) “arbejdspladskomedie” manga har lanceret sin egen officielle ø i Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch spillet.

Drømmeadressen (Dream Address) til øen er DA-2943-4856-4983. Temaet for øen er Galápagos-øen, der er afbildet i anime, hvor karaktererne afprøver designet af de forskellige levende væsner, som de har udtænkt. Forskellige karakterer og placeringer, der vises i anime serien, såsom festsalen fra afsnit 6 og insektafdelingens arbejdsrum. Der er også et sted, hvor du kan tage skærmbilleder af din karakter med særlige designs tegnet af illustrator Minako Machinami. Endelig vil indbyggerne på øen sige linjer, der er knyttet til karakterer fra anime serien.

Kilde

NieR Replicant ver.1.22474487139 trailer

Square Enix har udgivet en ny trailer til den kommende remaster-version af NieR Replicant.

Remasteren laves af Toylogic og udgives den 23. april 2021 til PS4, Xbox One og PC.

Kilde

Pokémon Legends: Arceus kommer til Switch i starten af 2022

Pokémon Company International annoncerede under sin Pokémon Presents livestream-præsentation fredag et nyt spil i serien med titlen Pokémon Legends: Arceus, der lanceres verden over til Nintendo Switch i begyndelsen af 2022.

Spillet har en mere åben 3D-stil, der minder om wild area i Pokémon Sword og Pokémon Shield spillene. Spillet vil foregå tidligere i Sinnoh-regionen fra Pokémon Diamond og Pokémon Pearl spillene. Historien vil også involvere den mytiske Pokémon Arceus. Starter Pokémon inkluderer Rowlet, Cyndaquil og Oshawatt.

Kilde

Pokémon Brilliant Diamond og Shining Pearl remakes kommer til Switch i slutningen af 2021

De meddelte også, at Pokémon Diamond og Pokémon Pearl Nintendo DS spillene får remakes til Switch med titlerne Pokémon Brilliant Diamond og Pokémon Shining Pearl. Spillene lanceres over hele verden i slutningen af 2021.

Kilde

New Pokémon Snap trailer

Der kom også en ny trailer for det blandt mange fans længe ventede ny Pokémon Snap, der udkommer til Switch den 30 april.

Kilde

Kategoriseret i: