Gate of Nightmares smartphone spil af Hiro Mashima (Fairy Tail)

Square Enix og Kodansha har torsdag annonceret et nyt smartphone-rollespil med titlen Gate of Nightmares med karakterdesign og verdensopbygning af Fairy Tail og Edens Zero manga-skaber Hiro Mashima.

Spillet er kommer til iOS og Android, men Square Enix afslørede ikke en udgivelsesdato.

Trailer

Beskrivelse

Spillet er en traditionel sværd-og-trolddom fantasi, der foregår i den virkelige verden og Lemurias, en parallel verden, hvor folks drømme blandes sammen og bliver virkelige. På Lemurias fødes uhyrlige væsner kendt som Nightmares af folks frygt og smerte.
Historien begynder med mødet mellem pigen Emma og drengen Azel. Emma er en Nightwalker, uddannet til at kæmpe ved at bruge Nightmares. Azel er en dreng, der ser ud til at tiltrække Nightmares.

Kilde

Laid-back Camp konsolspil på vej

Laid-Back Camp: Have a nice day! konsolspillet er Ifølge MAGES et camping-spil komplet med “hvad hvis” scenarier og forgrenede historier. Det udkommer til PS4 og Switch i Japan den 30. september. Der er ikke annonceret nogen Vestlig udgivelse endnu.

Kilde

My Hero Academia: The Strongest Hero smartphone spillet kommer til Vesten her i foråret

Sony Pictures Television Games and Funimation meddelte torsdag, at de vil udgive My Hero Academia: The Strongest Hero spillet, baseret på My Hero Academia franchisen, til iOS og Android-enheder her i foråret.

Spillet udkommer på engelsk i Nordamerika, Latinamerika, Storbritannien, Irland, Australien, New Zealand og de skandinaviske lande (dvs os). Sony Pictures Television Games begyndte at streame en trailer:

Trailer

Kilde

Tales of Arise trailere med udgivelse og anden info

Bandai Namco Entertainment annoncerede onsdag via en trailer, at deres rollespil Tales of Arise udkommer til PlayStation 4, Xbox One og PC via Steam den 10. september i Vesten og den 9. september i Japan. Traileren afslører også, at spillet også får PlayStation 5 og Xbox Series X | S-versioner samme dag i hver region.

Spillet var oprindeligt planlagt til lancering i 2020, men Bandai Namco forsinkede spillet til efter 2020 “på grund af projektets ambitiøse natur.”

Engelsk trailer

Japansk trailer

IGN trailer med omgivelserne

Beskrivelse

Tales of Arise finder sted i et solsystem, der indeholder de to naboplaneter Dahna og Rena. Indbyggerne i Dahna har altid respekteret deres planetariske naboer på Rena – en planet de tydeligt kan se på deres himmel – som et land for de retfærdige og guddommelige. For folket i Dahna er legender og fortællinger om Rena og dens indbyggere blevet afleveret i utallige generationer, og gennem tiden er de blevet fakta i deres sind, der faktisk har skjult en grusom virkelighed for folket i Dahna
I 300 år har Rena-folket regeret over Dahna, plyndret planeten for dens ressourcer og frataget dens folk deres værdighed og frihed.
Tales of Arise begynder med to mennesker, født i forskellige verdener, der hver især længes efter at ændre deres skæbne og skabe en ny fremtid for sig selv og måske deres folk.

Kilde

Kategoriseret i: