Selvom AnchoR er RyuZUs lillesøster, udgør hendes enorme kraft en trussel mod Naoto og gruppen. Da de to søskende konfronterer hinanden, opstår der en eksplosiv kamp, der bøjer tid og rum! Selv RyuZU’s Imaginary Time og hendes unikke kraft, Mute Scream, er muligvis ikke i stand til bedst at klare en robot bygget til at ødelægge. I mellemtiden dukker et massivt våben op i Akihabara, som efterlader byens væbnede styrker med tab. Hvis Grid Akihabara falder, kan hele Japan være i fare. Kan Naoto håndtere et våben, der er stærkt nok til at bryde hele Clockwork Planet?

Om bogen

Den store kamp mellem RyuZu og hendes søster fra bog 4 fortsætter og fylder en god del af denne bog. Efter den kommer den næste store katastrofe dog med endnu en formidabel fjende, men en uventet spiller introduceres til sidst.

Der er endnu mere action fokus i denne bog end i den sidste, men det kommer på bekostning af det meste andet. Mellem kampene er der dog en smule ro for personerne, men det er klart hvor denne bogs styrke ligger.

Læs om bog et, to, tre, fire eller den fulde anmeldelse af serien for at se om det er sådan i resten af serien.

Galleri

Baseret på fysisk udgave fra Seven Seas og digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,