Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key

Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key
©Key / Visual Arts

“Key Channel 2-Hour Special: Lunaria Feature #2 & Staff Year-End Live Stream” bekræftede at en anime adaption af Visual Arts/Keys Summer Pockets Windows PC-spil er i produktion. Personalet understregede, at anime-projektet er “i produktion” i modsætning til “har fået grønt lys.”

Beskrivelse

Historien i Summer Pockets handler om Hairi Takahara, en ikke-indfødt ung mand fra en isoleret, landlig og fredelig ø i Seto Indlandshavet kaldet Torishirojima. Hairi voksede op i et bymiljø, men efter en grim hændelse bruger han sin bedstemors nylige død som en undskyldning for at komme til øen for at overtage salget af hendes ejendom. Da han først er der, møder han fire piger, som er historiens centrum.
Disse piger omfatter Shiroha Naruse, som glemte sin sommerferie; Ao Sorakado, der undersøger legenderne om øen; Kamome Kushima, en pige fra det bedre borgerskab, der leder efter et piratskib; og Tsumugi Wnders, en yngre pige, der søger at finde sig selv.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Manga og bøger

Den klassiske buddy-cop manga, der nok er ukendt blandt andre end de ældre fans, får et nyt kapitel 30 år efter den sluttede.

Anime

Den lille pige med de store eksplosioner (ikke hende, den nyere af dem) får sin serie til april 2023.

Figurer og merchandise

Kommende nendoroids til sommer 2023 af alt fra motorsavs-venner over virtuelle sangerinder til superhelte-skabere.