Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key

Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key
©Key / Visual Arts

“Key Channel 2-Hour Special: Lunaria Feature #2 & Staff Year-End Live Stream” bekræftede at en anime adaption af Visual Arts/Keys Summer Pockets Windows PC-spil er i produktion. Personalet understregede, at anime-projektet er “i produktion” i modsætning til “har fået grønt lys.”

Beskrivelse

Historien i Summer Pockets handler om Hairi Takahara, en ikke-indfødt ung mand fra en isoleret, landlig og fredelig ø i Seto Indlandshavet kaldet Torishirojima. Hairi voksede op i et bymiljø, men efter en grim hændelse bruger han sin bedstemors nylige død som en undskyldning for at komme til øen for at overtage salget af hendes ejendom. Da han først er der, møder han fire piger, som er historiens centrum.
Disse piger omfatter Shiroha Naruse, som glemte sin sommerferie; Ao Sorakado, der undersøger legenderne om øen; Kamome Kushima, en pige fra det bedre borgerskab, der leder efter et piratskib; og Tsumugi Wnders, en yngre pige, der søger at finde sig selv.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste år kommer der en stylish ny original natte-livs anime kaldet Jellyfish Can't Swim in the Night.

Anime

Yokō Tarō, kendt fra NieR spillene, arbejder sammen Atsushi Ohkubo (Fire Force, Soul Eater) som character designet på en serie med slagordene: "Gud, verden...

Anime

Ligesom som deres fans er nogle af Precure pigerne vokset op og får nu efterfølger serier.

Anime

Til næste år kommre endnu en fantasy serie der begynder med et drageangreb.