Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key
Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key
©Key / Visual Arts

Anime

Der kommer en anime baseret på Summer Pockets spillet lavet af Key

“Key Channel 2-Hour Special: Lunaria Feature #2 & Staff Year-End Live Stream” bekræftede at en anime adaption af Visual Arts/Keys Summer Pockets Windows PC-spil er i produktion. Personalet understregede, at anime-projektet er “i produktion” i modsætning til “har fået grønt lys.”

Beskrivelse

Historien i Summer Pockets handler om Hairi Takahara, en ikke-indfødt ung mand fra en isoleret, landlig og fredelig ø i Seto Indlandshavet kaldet Torishirojima. Hairi voksede op i et bymiljø, men efter en grim hændelse bruger han sin bedstemors nylige død som en undskyldning for at komme til øen for at overtage salget af hendes ejendom. Da han først er der, møder han fire piger, som er historiens centrum.
Disse piger omfatter Shiroha Naruse, som glemte sin sommerferie; Ao Sorakado, der undersøger legenderne om øen; Kamome Kushima, en pige fra det bedre borgerskab, der leder efter et piratskib; og Tsumugi Wnders, en yngre pige, der søger at finde sig selv.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.