Den officielle hjemmeside for tv-anime serien baseret på MOJIKAKIYAs My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer (Bōkesha ni Naritai to Miyako ni Deteitta Musume ga S-rank ni Natteta) light novel serie debuterede sin første salgsfremmende video og teaser-visuel sidste søndag, hvor de i mange lande var Fars dag (bare ikke i Danmark). Videoen annoncerer animeens hovedrolle, hovedpersonale og efterårspremiere.

Beskrivelse

En eventyrers liv er ikke altid glamourøst. Det finder Belgrieve ud af på den hårde måde, da et dødbringende møde berøver ham hans ben og evnen til at forfølge sine drømme, ikke længe efter at have været på vej mod berømmelse og rigdom.

Men skæbnen er ikke færdig med denne pensionerede eventyrer! Mens han samler urter i ørkenen, opdager han en forladt babypige og navngiver hende Angeline efter at have besluttet at opdrage hende som sin egen.

Angeline vokser op til at blive en eventyrer på topniveau i sin egen ret, men efter at have begivet sig ud i verden og skabt sig et navn, har berømmelse, formue og magt ingen tiltrækningskraft for den dygtige eventyrer med S-rank: hendes inderligste ønske er intet andet end at se sin far igen.

Illustration

My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer anime trailer 1
© 門司柿家/アース・スター エンターテイメント/Sランク娘製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: