Med en ny anime på vej, her er Mumei i hendes smukke yukata!

Fra “Kabaneri of the Iron Fortress” kommer en 1/7 skala figur af Mumei iført hendes smukke yukata, der fanger hende i dejlig japansk stil. I hendes hænder holder hun en kendama og spinner bolden rundt om hende med et sødt smil på hendes ansigt.

Det lilla bånd omkring hendes hals kan fjernes for at udgyde hende uden hendes fastholdelse for et mere vemodigt udseende, og hun kommer også med et udvalg af udskiftelige dele for at fremhæve den side af hende endnu mere. Hendes smukke lange ben og jern geta skoene er også blevet modelleret grundigt.

Basen har et design, der matcher designen af ​​yukataen, med kirsebærblomster der flyder langs et flodmønster for at få den japanske følelse af figuren endnu mere frem.

“Kabaneri of the Iron Fortress – Mumei Yukata Ver.” 1/7 skala figur er cirka 23,5 cm høj. Hun er skulptureret af Mederukin (PINPOINT) / Tadao Kawano (gravureansuki) og malet af PINPOINT. Hun er planlagt til udgivelse til marts 2018 af Fine Clover. Hendes anbefalede pris er 14.800 JPY. Hobby Search tager 12.333 JPY, men AmiAmi tager kun have 11.660 JPY. Du kan sikkert også finde hende billigere andetsteds.

Kategoriseret i: