Arya Sometimes Hides Her Feelings in Russian light novels laves til manga

Den officielle Twitter-konto for forfatteren Sunsunsun og kunstneren Momocos Arya Sometimes Hides Her Feelings in Russian (Tokidoki Bosotto Rusland-go de Dereru Tonari no Arya-san) light novel serie har annonceret at romanerne får en manga adaption.
Saho Tenamachi (Shōsetsu no Kami-sama; Itsuka, Nemuri ni Tsuku Hi) tegner mangaen, som lanceres i oktober i Kodanshas Magazine Pocket app.

Beskrivelse

En romantisk komedie perfekt til fans af Chitose Is in the Ramune Bottle og The Girl I Saved on the Train, viste sig at være min barndomsven.

Masachika Kuse sidder ved siden af Arya, en pige af russisk og japansk afstamning. Hun er smuk, hovmodig og en enestående studerende, mens Masachika er nørdet og kendt for at være doven. Han er et let mål for hendes kommentarer på russisk, som hun er alt for glad for at oversætte – bortset fra at han kan forstå, hvad hun egentlig siger!

Kilde

Square Enix har gjort deres Manga UP! app international

Siden 2017 har manga-appen “Manga UP!” været tilgængelig i Japan. Den udgives af forlaget Square Enix.

Appen udvider nu internationalt med en engelsk version af appen, som også kan downloades uden for Japan til iOS- og Android enheder.

Tjenesten inkluderer mangaserier som Fullmetal Alchemist, My Dress-Up Darling, Pandora Hearts, The Case Study of Vanitas, Toilet-Bound Hanako-kun, Monthly Girls’ Nozaki-kun, Horimiya og The Royal Tutor.

Du kan læse otte kapitler om dagen gratis. Derudover er der en grænse for hver serie, så kun de første kapitler kan læses gratis. De næste skal låses op med UP eller XPpoint. Du får genopfyldt UP point hver dag, men du kan maksimalt have 120, mens du kan købe XP point med rigtige penge.

Download

Kilde

One Piece 25 års jubilæums video med pennespidser

Eiichiro Oda har brugt 3.463 pennespidser på at tegne den episke saga om One Piece indtil videre. En ny reklamevideo til minde om mangaens 25-års jubilæum sætter et spor af pennespidser sammen med mangasider for at genfinde den følelsesmæssige rejse. One Pieces YouTube-konto postede videoen fredag for at fejre mangaens 25-års jubilæum.

Bemærk Videoen indeholder spoilere til mangaen.

Kilde

Tegneren af Solo Leveling webtoonen er død

Den officielle Twitter-konto for D&C Webtoon, ansvarlig for webtoon adaptionen af ​​Chugongs bedst sælgende romanserie Solo Leveling, er webtoon-tegneren Seong-Rak Jang (aka DUBU) uventet død. Ifølge meddelelsen døde illustratoren den 23. juli 2022 som følge af en hjerneblødning.

Kilder

Kategoriseret i: