TO Books åbnede en officiel hjemmeside for den tidligere annoncerede TV anime adaption af Nozomu Koryuus Sweet Reincarnation (Okashi na Tensei) light novels og afslørede hovedrollen, personalet, en teaser-visuel (herunder) og en teaser reklame vidoe. Animeserien er planlagt til at få premiere i juli 2023.

Trailer

Beskrivelse

Pastry Mille Morteln, 9 år, er både sin fars arving og reinkarnationen af en utilfredsstillet konditor. Mens han drømmer om et land fyldt med søde sager, er der meget, der skal gøres først! Fra at lære at kæmpe, til at kontrollere sine nye magiske talenter og gøre sit bedste for at forsvare sin landsby mod banditter, og alligevel er det eneste, han virkelig ønsker at gøre, at bage den perfekte æblekage…

Illustration

Sweet Reincarnation trailer

Kilder

Kategoriseret i: