Nu spil ikke er de nyheder siden fokuserer primært på er her en opsamling af lidt småting fra en lidt længere periode.

Crunchyroll-Hime inspirerer retro PC og GameBoy Color spil

Crunchyroll-maskotten Crunchyroll-Hime inspirerer et “længe forsvundet 8-bit adventure-spil” til pc og Game Boy Color.

Forudbestillinger til Hime’s Quest fysiske Game Boy Color-spilpatron kommer i Crunchyroll-butikken og Limited Run Games i morgen fredag med levering planlagt til maj 2023, mens en gratis browserversion og ROM, der kan downloades, bliver tilgængelig senere i år.

Trailer

Crunchyroll-Himes Virtual YouTuber-persona streamer en trailer til spillet, der byder på live-action-optrædener af gaming-komedie-truppen Mega64.

Beskrivelse

Tag kontrol af Crunchyroll-Hime for at redde animeklubben fra Y2K i hendes første videospil nogensinde: Hime’s Quest. Det foregår i 1999 og der er noget elektrisk i luften. En ondsindet styrke har sneget sig ind i New Crunchy City og har skabt kaos med dens teknologi og på tragisk vis ødelægges anime klubbens dyrebare DVD/VCR-kombiafspiller. Kan du udrydde det modbydelige kræ, der er så fræk at ødelægge deres møde

Kilde

Sword Art Online: Last Recollection kommende nyt spil

“Sword Art Online -Full Dive Continue-, den livestreamede special efter Sword Art Online anime-seriens 10-års jubilæumsbegivenhed, annoncerede at action-rollespillet Sword Art Online: Last Recollection vil udkomme næste år til PlayStation 5 , PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One og pc via Steam.

Trailer

Illustration

Sword Art Online: Last Recollection kommende nyt spil
©2017 川原 礫/KADOKAWA アスキー・メディアワークス/SAO-A Project ©Bandai Namco Entertainment Inc.

Kilder

Tales of Symphonia trailer

Bandai Namco Entertainment begyndte at streame en trailer til deres remaster af Tales of Symphonia rollespillet, og den afslører, at spillet udkommer til Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One den 17. februar 2023.

Trailer

Beskrivelse

I en døende verden siger legenden, at en Udvalgt en dag vil opstå blandt folket, og landet vil blive genfødt. Grænsen mellem godt og ondt udviskes i dette episke eventyr, hvor skæbnen for to forbundne verdener hænger i en balance. Følg Lloyd Irvings rejse, mens han og hans venner forsøger at redde begge verdener.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , , , , , ,