Landbrugsmaskineproducenten Yanmar Holdings meddelte tirsdag, at den producerer et originalt anime-projekt med titlen Miru (To Envision), som vil indeholde robotter af designere fra virksomheden og historiemanuskripter af Shigeru Morita (Lagrange – The Flower of Rin-ne, A Dark Rabbit Has Seven Lives, The Island of Giant Insects) fra Studio Nue. Designfirmaet btrax krediteres for bistand til projektet.

Kunstneren YKBX tegnede ovenstående illustration. Yanmar krediterer Yanmar Holdings Inc. Brand Department Design Office for robottens design med Yū Iguchi som konceptkunstner.

Animeen vil have en stand på Anime Expo den 1.-4. juli, som vil byde på en statue af en robot fra animeen, animeens nøgleillustration og en konceptfilm til animeen (YKBX er krediteret som instruktør for konceptfilmen, med cubesato krediteret for lyddesign). Det vil også være et panel på Anime Expo, med Yanmar chief business officer Akihiro Nagaya, designvirksomheden btrax’s administrerende direktør Brandon K. Hill, og kunstneren YKBX til stede.

Animeen vil have temaer om “konflikt og sameksistens mellem mennesket og naturen,” og vil handle om en pige, der skal ændre fremtiden, mens hun vokser med hjælp fra venner og robotter.

Yanmar blev grundlagt i 1912 og fremstiller tunge maskiner, dieselmotorer, industrielle landbrugsmaskiner, fritidsfartøjer og bådmotorer til både rekreativt og kommercielt brug.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,