Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Ranking of Kings får anime film
Ranking of Kings får anime film
© 十日草輔・KADOKAWA 刊/アニメ「王様ランキング」製作委員会

Anime

Ranking of Kings får anime film

Ranking of Kings får en anime film, der allerede er i produktion.

Torsdagens tv-special (22 juni) for animefilmen baseret på Sōsuke Tōkas Ranking of Kings (Ōsama Ranking) manga annoncerede, at produktionen af en helt ny film er i gang. Mere konkret er der dog ikke blevet afsløret endnu.

Webmangaen handler om Bojji, en døv, magtesløs prins, der ikke engang kan svinge et børne sværd. Som den førstefødte søn stræber han hårdt og drømmer om at blive verdens største konge. Men folk mumler om ham bag hans ryg som “en god til ingenting prins” og “på ingen måde kan han være konge.”

Bojji er i stand til at få sin første ven nogensinde, “Kage” (skygge) – en bogstavelig skygge på jorden, som på en eller anden måde forstår Bojji godt. (Kage er en overlevende fra Kage snigmorderklanen, der næsten blev udslettet. Kage er ikke længere en morder, men nu får han enderne til at mødes ved at stjæle.) Historien følger Bojjis voksende alder, da han møder forskellige mennesker i sit liv, og starter med sit skæbnesvangre møde med Kage.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...