Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Saint Cecilia and Pastor Lawrence anime trailer 2
Saint Cecilia and Pastor Lawrence anime trailer 2

Anime

Saint Cecilia and Pastor Lawrence anime trailer 2

Om tre uger begynder Saint Cecilia and Pastor Lawrence.

Den officielle hjemmeside for tv-anime serien baseret på Hazano Kazutakes Saint Cecilia and Pastor Lawrence (Shiro Seijo to Kuro Bokushi) manga begyndte at streame animeens anden reklamevideo forrige onsdag.

Videoen afslører animeens indledende og afsluttende temasange og premiere den 12. juli. Duoen ClariS fremfører åbningstemasangen “Koi Sekai” (Love World), og den musikalske kunstner sasanomaly fremfører den afsluttende temasang “Toko Siesta.”

Sumie Noro (Sleepy Princess in the Demon Castle) vil instruere hos Studio Doga Kobo og Yuka Yamada (Miss Kobayashis Dragon Maid) vil tage sig af seriens komposition. Hiromi Nakagawa (WATATEN!: an Angel Flew Down to Me) bidrager med karakterdesigns. Masanori Tsuchiya (Armed Girl’s MachiavellismThe World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in a Different World as an Aristocrat) er lydinstruktør. Musikken er komponeret af Ruka Kawada (Is the Order a Rabbit?).

Beskrivelse

Den hellige Cecilia er elsket af byens borgere – ikke kun er hun elegant og fattet, hun deler velvilligt sin visdom med alle, der søger den. Det vil sige, indtil den sidste person er gået – hvorefter hun bliver totalt håbløs! Det er kun pastor Lawrence, der holder den hellige fokuseret nok til at udføre sine pligter… og selvom hun kan teste ham, er det hele normalt arbejde!

Se karaktere trailere her

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...