Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! film trailer
My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! film trailer

Anime

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! film trailer

Til december kommer der en original film om Bakarina fra My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!

Den officielle hjemmeside for filmen baseret på Satoru Yamaguchi og Nami Hidakas My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (Otome Game no Hametsu Flag Shika Nai Akuyaku Reijō ni Tensei Shiteshimatta…) light novels afslørede at filmen får premiere i Japan den 8. december. Hjemmesiden streamer også en teaser-trailer.

Den originale light novel forfatter Satoru Yamaguchi skriver den originale historie til filmen. Tilbagevendende medarbejdere inkluderer instruktør Keisuke Inoue, forfatterne Megumi Shimizu og Megumu Sasano, karakterdesigneren Miwa Oshima og animationsstudiet SILVER LINK.

Beskrivelse af grundhistorien

Efter at have slået hendes hoved særligt hårdt en dag, genvinder Duke Claes datter, Katarina, pludselig alle minderne om hendes tidligere liv: en teenage japansk pige. Lige før hendes ubarmhjertige død mindes denne pige at have spillet et otome spil … der er præcis som den verden, hun lever i nu!

Hun er nu Katarina Claes, antagonisten i otome spillet, der ondt jagede hovedpersonen til slutningen. Kendende alle mulige resultater af spillet, indser hun, at hver eneste mulig rute slutter med at Katarina bliver myrdet eller forvist! For at undgå disse katastrofalt dårlige slutninger skal hun bruge sin viden om spillet og hendes egen snughed, begyndende med at afbryde forlovelsen med prinsen…

Vil Katarina overleve, mens hun drager gennem denne verden, hvor dårlige hændelser lurer om hvert hjørne? Find ud af det i denne reverse-harem rom-com, ledet af alles favorit kvindelige skurk!

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...