Dengeki Bunko 30-års-livestream-begivenheden afslørede i går søndag en ny teaser-reklame video og en anden teaser-illustration til tv-animeen baseret på Kuji Furumiyas light novel serie Unnamed Memory. Den tidligere annoncering af serien kan ses her.

Animeen er forsinket fra i år til 2024 på grund af “produktionsforhold.” Dette plejer i disse år at henvise til efterdønninger af corona pandemien og problemer med at skaffe ansatte.

Kazuya Miura (Trapped in a Dating Sim: The World of Otome Games is Tough for Mobs, Kan Colle Season 2: Let’s Meet at Sea) instruerer anime serien hos ENGI. Deko Akao (Komi Can’t Communicate, Noragami, The Case Study of Vanitas) er ansvarlig for seriens sammensætning, og Chika Nōmi (Kan Colle season 2: Let’s Meet at Sea, Kemono Michi: Rise Up) tilpasser chibis originale karakterdesign til animation. Akito Matsuda (Sound! Euphonium, Liz and the Blue Bird) komponerer musikken.

Animeen vil have Yoshiki Nakajima som Oscar og Atsumi Tanezaki som Tinasha.

Unnamed Memory TV anime teaser
©2022 古宮九時/KADOKAWA/Project Unnamed Memory

Beskrivelse

Hekse – de århundreder gamle magikere, der behersker magt, der er enorm nok til at bringe katastrofe. Oscar, kronprinsen af det magtfulde kongerige Farsas, blev som ung dreng forbandet til aldrig at få en arving. I håb om at bryde magien, opsøger han Tinasha, den stærkeste heks på kontinentet. For at møde hende klatrer han op i hendes tårn, da hun siges at imødekomme ønsket fra enhver, der med succes gør det. Men når han ankommer til toppen… anmoder han om, at Tinasha bliver hans brud!

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,