Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

The Idolm@ster Shiny Colors anime biograf trailer
The Idolm@ster Shiny Colors anime biograf trailer

Anime

The Idolm@ster Shiny Colors anime biograf trailer

The Idolm@ster Shiny Colors anime serien vises først i de japanske biografer før den kommer på japansk TV til næste forår.

Den officielle YouTube-kanal for The IDOLM@STER franchisen begyndte at streame en biograftrailer i lørdags til animeen baseret på Bandai Namco Entertainments The IDOLM@STER Shiny Colors browserspillet. Videoen giver en forhåndsvisning på animeens åbningstemasang “Tsubasa Gravity.”

Animeen får premiere på tv til foråret 2024. Inden tv-premieren vil den 12 episoder lange anime blive vist i biograferne som tre film. Den første film vil blive vist i Japan fra den 27. oktober til den 16. november. Den anden film vil blive vist fra den 24. november til den 14. december, og den tredje film vil blive vist fra den 5. januar til den 25. januar. Filmene vil vises i 75 biografer i 47 præfekturer i hele Japan.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.