Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Fanta Grape
Fanta Grape

Anmeldelse

Fanta Grape

Fanta Grape er en variant af den klassiske frugt sodavand jeg kun har set i Japan. Som navnet siger smager den af vindruer

Sodavanden har meget lidt brus, de fleste vil nok mene den grænser til flad, men den har ikke den klassiske “flade bismag”, den har bare meget mild og lidt brus.

Smagen er kraftig og sød med en fyldig smag af noget der minder om rød drue kort efter man har taget sodavanden i munden. Det er lidt sigende at det første man tænker er sød og så rød drue, men på den anden side er det ikke meget anderledes end den røde druesaft man engang kunne købe i visse danske supermarkeder.

Sodavanden fungerer dog stadig kold, søde ting gør sig nu engang ofte godt kolde så de ikke er så overvældende men man kan nå at bemærke de andre, mere frugtige toner den bringer med sig.

Samlet er Fanta Grape sodavanden dog udmærket, den har en fin frugtsmag når man er over det søde – og overvældende sød og noget der minder om frugt er vel kendetegnet for en Fanta. At denne så er tættere på naturlig frugt end flere af de slags vi får herhjemme går den ikke ringere, men den er nu meget sød som første indtryk. Absolut en smag værd hvis man falder over den.

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anmeldelse

Denne anmeldelse er skrevet ud fra første sæson af One Piece live action serien, der havde premiere på Netflix den 31. august 2023. Live-action...

Anmeldelse

Endnu en variant af sodavand vi desværre ikke kan få herhjemme.

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.