The Quintessential Quintuplets∽ anime TV-specialen fra Studio SHAFT har afsløret den tekst-løse version af sin åbningsvideo. Specialen havde premiere her til sommer, hvor den har en tre-ugers biograf-visningsturné i Japan, der begyndte den 14. juli

Folkene bag

Yukihiro Miyamoto instruerer den nye anime sammen med Keichiro Ochi, der er ansvarlig for seriens komposition.

Temasangene blev udgivet den 12. juli, og begge fremføres af Nakano-søstrene. Åbningssangen har titlen “Go-toubun no Mirai” og er med i videoen ovenfor, mens slutsangen er “Takaramono.”

Roller

  • Yoshitsugu Matsuoka som Futaro Uesugi
  • Ayana Taketatsu som Nino Nakano
  • Ayane Sakura som Yotsuba Nakano
  • Inori Minase som Itsuki Nakano
  • Kana Hanazawa som Ichika Nakano
  • Miku Ito som Miku Nakano

Om anime serierne

Den første sæson af The Quintessential Quintuplets anime-adaptionen blev sendt i 2019 og blev animeret af Tezuka Productions. Bibury Animation Studios tog over til 2. sæson, som havde premiere i 2021. Bibury Animation Studios animerede også den sidste film.

Beskrivelse

Uesugi Fuutarou, en high school andet år fra en fattig familie, modtager et meget tiltalende tilbud om at arbejde deltid som underviser… men hans elever viser sig at være piger fra hans egen klasse!
Hvad mere er, de er femlinger… og alle fem er smukke, men tilfældigvis er de problemstuderende, der har grænseoverskridende karakterer og hader at studere!
Det ser ud til, at hans første opgave bliver at vinde alle søstrenes tillid?!
Hver dag er en vild fest i denne rom-com, der handler om femlingesøstrene fra Nakano-husstanden!

Kilde

Kategoriseret i: