Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

0vBu1Ist7Ew
0vBu1Ist7Ew

Anime

Goblin Slayer sæson 2 trailer og info

Her er endnu en trailer til anden sæson af Goblin Slayer, der begynder til efteråret.

En promo-video er blevet frigivet til den kommende anden sæson af animeen Goblin Slayer, der afslører at den kommer her til oktober 2023. Der er tidligere udgivet karakter trailere og en første trailer.

I sæson 2 vil Misato Takada (afsnitsinstruktør Boarding School Juliet, Midnight Occult Civil Servants) overtage opgaven og instruere hos LIDENFILMS, mens Takaharu Ozaki (Persona 5 the Animation -The Day Breakers-, Girls’ Last Tour) stod for sæson 1 hos WHITE FOX. Han er dog stadig med og overtager posten som chefinstruktør.
Hideyuki Kurata (Read or Die, Made in Abyss, Kamichu!) står igen for seriekompositionen og tager sig denne gang også selv for manuskripterne, som Yousuke Kuroda tidligere var ansvarlig for.
Mens Takashi Nagayoshi var ansvarlig for karakterdesignerne i sæson 1, er denne opgave nu givet til Hiromi Kato (Irina: The Vampira Cosmonaut, ID-0).
Kenichi Suehiro (Re:ZERO, Love Flops) komponerer igen musikken til serien.

Beskrivelse

Serien handler om en eventyrer, der har gjort det til sit livs arbejde for at udrydde goblins, hvor de end måtte dukke frem, og de personer han møder og danner gruppe med undervejs. Fælles for dem alle er at de har haft traumatiserende oblevelser med goblins.

Illustration

Goblin Slayer sæson to

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...