En promo-video er blevet frigivet til den kommende anden sæson af animeen Goblin Slayer, der afslører at den kommer her til oktober 2023. Der er tidligere udgivet karakter trailere og en første trailer.

I sæson 2 vil Misato Takada (afsnitsinstruktør Boarding School Juliet, Midnight Occult Civil Servants) overtage opgaven og instruere hos LIDENFILMS, mens Takaharu Ozaki (Persona 5 the Animation -The Day Breakers-, Girls’ Last Tour) stod for sæson 1 hos WHITE FOX. Han er dog stadig med og overtager posten som chefinstruktør.
Hideyuki Kurata (Read or Die, Made in Abyss, Kamichu!) står igen for seriekompositionen og tager sig denne gang også selv for manuskripterne, som Yousuke Kuroda tidligere var ansvarlig for.
Mens Takashi Nagayoshi var ansvarlig for karakterdesignerne i sæson 1, er denne opgave nu givet til Hiromi Kato (Irina: The Vampira Cosmonaut, ID-0).
Kenichi Suehiro (Re:ZERO, Love Flops) komponerer igen musikken til serien.

Beskrivelse

Serien handler om en eventyrer, der har gjort det til sit livs arbejde for at udrydde goblins, hvor de end måtte dukke frem, og de personer han møder og danner gruppe med undervejs. Fælles for dem alle er at de har haft traumatiserende oblevelser med goblins.

Illustration

Goblin Slayer sæson to

Kilder

Kategoriseret i: