Det 106. nummer af Kadokawas Harta magasin afslørede lørdag at historien om eventyreren Laios i Ryōko Kuis Delicious in Dungeon (Dungeon Meshi) manga vil få sin store finale i Hartas næste nummer.

Kui startede oprindeligt mangaen i februar 2014. Til dato er 12 bøger af serien blevet udgivet i Japan. Det blev allerede antydet i bind 11, at mangaen nærmer sig sin afslutning. Mangaen udgivet på engelsk af Yen Press og på tysk af Egmont Manga.

En anime-adaption af serien er i øjeblikket undervejs og får premiere til januar 2024. Netflix var i stand til at sikre sig rettighederne til serien. En teaser for serien kan ses nederst.

Beskrivelse

Hvad får du, når du krydser dungeon-eventyr og mad-manga? Du får Delicious in Dungeon, hvor vi finder vores trup af eventyrere på en mission for at redde deres forsvundne teammedlem, mens vi finder ud af, hvordan vi kan overleve på den mad, som dungeons giver.
Da den unge eventyrer Laios og hans selskab bliver angrebet og forsvarligt tæsket af en drage dybt inde i en dungeons, mister partyet alle sine penge og proviant. De er ivrige efter at komme tilbage til det, men der er bare et problem: Hvis de sætter ud uden mad eller mønt at tale om, er de sikre på at dø på vejen! Men Laios kommer med en genial idé: “Lad os spise monstrene!”
Slim, basilisker, mimics og endda drager… ingen er sikret mod lysten fra disse dungeon-crawling gourmander!

Teaser trailer for den kommende anime adaption

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,