Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

r2lw0KHgAok
r2lw0KHgAok

Anime

Bullbuster anime trailer og info

Til oktober begynder den ny originale mecha mod monster (og økonomien) anime Bullbuster.

En ny promo-video er blevet frigivet til animeen Bullbuster, som afslører den specifikke startdato og en anden stemmeskuespiller. Der er også kommet en ny illustration.

Projektet bliver til i animationsstudiet NUT, hvor Hiroyasu Aoki (Hero Mask) har en dobbeltfunktion som instruktør og manuskriptforfatter. Takahisa Katagiri (FLCL Progressive) vil tilpasse det originale design af karaktererne af Eisaku Kubonouchi til animeret form. I mellemtiden tager Junji Okubo sig af det mekaniske design. Planlægningen af det originale arbejde vil blive udført af Hiroyuki Nakao og P.I.C.S.

Anime serien får premiere den 4. oktober 2023.

Franchisen finder sin oprindelse i en konceptbog, der blev solgt ved Comic Market (Comiket) og COMITIA-begivenheden. Projektet involverer Nakao, Kubonouchi, Okubo og science fiction-forfatteren Yuya Takashima. I mellemtiden har Kadokawa også udgivet to romaner skrevet af Seiji Ebihara der relaterer til franchisen.

Beskrivelse

En ung ingeniør ved navn Tetsuro Okino, der udviklede den nye robot Bullbuster, bliver overført til Hato Industries, et firma, der udrydder truende dyr. Der står virksomheden og dets præsident, Kōji Tajima, over for en mystisk livsform kendt som “Kyojū”. Som en lille virksomhed, der altid mangler kontanter, skal Hato altid kæmpe for at betale for alle udgifter såsom brændstof og pilotarbejde. Og fejl vil naturligvis ikke blive tolereret. Virksomheden er fanget mellem sine idealer om kyōju-udslettelse og virkeligheden i økonomien.

Bullbuster anime trailer og info
©P.I.C.S.・KADOKAWA刊/波止工業動画制作部

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

NTV bliver den største aktionær i Ghibli med en andel på 42,3%.

Figurer og merchandise

Pop Up Parade figurer der kommer mellem januar og marts 2024, fra feer og kæmper over heks til idoler.

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...