Den officielle Ragna Crimson anime X (tidligere Twitter) konto har annonceret at serien vil have i alt 24 afsnit. En ny trailer er også blevet udgivet.

Traileren fremviser afslutningstemaet “Rinkaku” med Kobayashi Watashi.

Folkene bag

Serien laves af studiet SILVER LINK og instrueres af Ken Takahashi (Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!). Deko Akao (Komi Can’t Communicate, My Roommate is Cat, Mysterious Girlfriend X) superviser manuskripterne, og Shinpei Aoki (nøgleanimation på Fate/kaleid liner Prisma Illya, A Sisters All You Need) håndterer karakterdesigns.

Roller

 • Chiaki Kobayashi som Ragna
 • Ayumu Murase som Crimson
 • Inori Minase som Leonia
 • Mamiko Noto som Chimera
 • Hiroki Touchi som Golem
 • Reina Ueda som Ultimatia
 • Takehito Koyasu som Grymwelte
 • Shunsuke Takeuchi som Disas Trois
 • Kōzō Shioya som Temruogtaf
 • Yoshihito Sasaki som Michael
 • Takashi Matsuyama som Kong Femud
 • Nobutoshi Canna som Future Ragna
Ragna Crimson trailer
©小林大樹/SQUARE ENIX・「ラグナクリムゾン」製作委員会

Beskrivelse

I en verden, hvor drager terroriserer mennesker, er det den lille dragedræber Leo, af alle mennesker, der giver de plagede sjæle et lys af håb med sin enestående kampkraft. I skyggen af ​​dette vidunderbarn bor hendes trofaste hjælper Ragna. Drevet af frygten for, at der kan ske noget med hans idol, træner han som en besat mand – men uden held. Indtil hans fremtidige jeg viser sig for ham i en drøm og overfører hans kræfter til ham. Men med denne kraft følger en næsten umulig mission…

Tidligere trailere

Kilder

Kategoriseret i: