Det japanske forlag Futabasha annoncerede i går at Shin Crayon Shin-chan (Ny Crayon Shin-chan), den ny serie baseret på komedie mangaen af den afdøde Yoshito Usui, starter i september udgaven af Monthly Manga Town magasinet den 5 august. Fredag var også den dag hvor Crayon Shin-chan bind 50 –  den sidste bog af fire-panel manga striberne tegnet af Usui – udkom i Japan.

De kommende Shin Crayion Shin-chan serie bliver offficielt krediteret til “Yoshito Usui og UT Studio”. UY Studio er teamet af assistenter som har lavet mangaen sammen med Usui i mange år, og teamet vil nu arve manga-titlen fra Usui. Den ny manga fortsætter med at fortælle de komiske eventyr af den drillesyge børnehave-dreng Shin-chan, hans far Hiroshi, hans mor Misae og andre familiemedlemmer. Daily Sports avisen skrev allerede sidste november at der blev forberedt en manga “efterfølger” til Crayon Shin-chan.

Myndighederne kom frem til at Usui døde af skader forårsaget af et fald på Arafune Bjerget den 11 september 2009. Usui startede mangaen i Futabashas Weekly Manga Action magasin tilbage i august 1990, og han fortsatte med at arbejde på serien efter at den blev flyttet til Monthly Manga Town og andre Futabasha magasiner. Monthly Manga Town fortsatte med at udgive hidtil usete kapitler af Usuis værk indtil dette års marts nummer, der udkom den 5 februar.

Den oprindelige manga, som har 20 års jubilæum denne sommer, har solgt 53 millioner eksemplarer i Japan alene. Det sidste bind af den originale manga udkommer samtidigt i Japan, Korea, Taiwan og Hong Kong. TV anime serien, som har 20 års jubilæum næste år, beholder den oprindelige Crayon Shin-chan titel. Den 20ende Crayon Shin-chan anime film får premiere i Japan i foråret 2012 som den sidste del af Crayon Shin-chan 20th Anniversary Project.

Kilde Asahi Shimbun
Kilde Sankei Shimbun
Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

,