Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Figurer og merchandise

Yui og Ui fra K-On! figmaer

100113kon1

Jeg har aldrig været virkelig vild med figma figurer, de fleste skjuler godt nok leddene godt men de kan stadig ses, hvilket ødelægger det meget for mig. Figurene er dog rigtig gode at posere, hvilket de to nye figurer af Yui og Ui fra K-On! også viser, og jeg må indrømme at de er ret vellykkede. Jeg ville godt kunne forstå hvis mange kunne tænke sig dem, med figamaers mulighed for poses kunne man lave nogle rigtig gode band-opstillinger og sine egne små koncerter.

Vanen tro kommer Yui med en masse tilbehør: hendes bas, en taske og flere ansigter, herunder det glade, grændende og et helt blankt så man kan male sig eget. Ui figuren er stadig under ovevejelse til masseproduktion, men Max Factory (firmaet der laver dem) vil have den som Wonder Fest eksklusiv og så vurdere om det kan betale sig at masseudgive den derfra.

Kilde Tomopop

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X