Følre du dig som en detektiv og har lyst til at tage retfærdigheden i egen hånd? Kan du lide Psycho-Pass anime-serien fra denne anime sæson? Så vil du synes om den nyste attraktion i Toshimaen forlystelsesparken.
Toshimaen parken er kendt for sit samarbejde med Tokusatsu helte shows, og den holder nu et live action spil hvor deltagerne løser et mysterie lige som Enforcerne i Psycho-Pass.

Bliv [Psycho-Pass] Enforcer for en dag

Spillets plot ligner plottet fra serien: Et usædvanligt højt stress niveau blev observeret i Toshimaen. Du er en rookie Enforcer der bliver sat på denne mystiske sag. Din mission er at løs problemerne, der er tilbage i parken, for at komme til bunds i mysteriet… vil du kunne undgå du talrige fælder før du kan fange den kriminelle?

Det ser desværre ikke ud til at spillerne får Dominators, de pistol-formede dømme enheder til Sybil systemet i Psycho-Pass (hvilket nok vil skuffe mange), men deltagerne burde kunne løse problemet uden Dominator:

Bliv [Psycho-Pass] Enforcer for en dag

Q1.er et kanji puzzlespil.

Q2. Hvor er Inspector Tsunemori fra?

Q3. Hvad er navnet på det bærbare psycho-pass analyse og undertrykkelses håndhævelses system? Det er det samme øgenavn som det gamle amerikanske militær bombefly “B-32”.

Alle missionerne udleveres af Inspector Ginoza og Inspector Tsunemori og er eksklusive for denne begivenhed.

Her er præmierne man får for at gennemføre missionerne:

Særligt postkort

Særligt postkort

 

Officiel reklame plakat

Officiel reklame plakat

Kilde Japanator
Kilde Crunchyroll

(c) サイコパス製作委員会