“Sidonia no Kishi” mangaen laves til anime

20. maj 2013 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Ifølge juli nummeret af Afternoon magasinet er der en anime adaptation af Nihei Tsutomus sci-fi eventyr manga serie Sidonia no Kishi (Knights of Sidonia), undervejs. Vi ved ikke endnu hvordan den udkommer, om det bliver TV, OVA eller film.

Mangaen er på 9 bind indtil videre — det 10ende udkommer på torsdag den 23 maj i Japan. Den begyndte i Afternoon magasinet tilbage i 2009.

Beskrivelse

Et ensomt nybygger skib, Sidonia, flyver gennem mørket, ti århundreder efter solsystemets ødelæggelse. Den massive, næsten uforgængelige men knapt bevidste alien livsform der ødelagde menneskehedens hjemverden forbliver en trussel.

Nagate Tanikaze har kun kendt livet i skivets dyb under de glitrende lag hvor mennesker har opnået fotosyntese og ny køn. Ikke længe efter at han kommer op fra Undergrunden får den unge testamenteret en værdifuld arv fra rumskibets rolige kvindelige kaptajn.

Afternoon magsin forside med annonceringen

Afternoon magsin forside med annonceringen

Kilde Moetron