Space Battleship Yamato 2199: Hoshi-Meguru Hakobune Trailer Part.2

5. september 2014 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Space Battleship Yamato 2199: Hoshi-Meguru Hakobune er en ny animeret OVA i Space Battleship Yamato 2199 serien, den nyeste version af det klassiske og af mange elskede Space Battleship Yamato univers.

Året er 2199. Yamato forlader den Store Magellanske Galakse på vej til Iscandar (Cosmo Reverse System). Der møder Yamato en ny fjende: Gatlantis. Folkene ombord på Yamato vil gerne undgå en kamp og hurtigt vende tilbage til Jorden, men Yamato bliver overmandet af et mystisk nyt våben der overskrider rum-tiden. Yamato undslipper med nød og næppe og drager mod en mystisk planet.

Space Battleship Yamato 2199: Hoshi-Meguru Hakobune udkommer her til december 2014.

Kilde Tokyo Otaku Mode