Max Factory udgiver en figma af hovedpersonen i den populære og fantastiske mahou shoujo (magica girl) serie Cardcaptor Sakura, Sakura Kinomoto. Hun har det tøj på som vi ser på forside illustrationen på første bind af mangaen.

Cardcaptor Sakura kommer med et sødt smilende ansigt, hendes klassiske forlegne udtryk og et selvsikkert udtryk til når hun bruger ‘Release’. Cerberus (Kero-chan), hendes Sealing Wand, et Clow Card, Star Wand og Sakura kort følger også med. Der er også vinger man kan sætte på Sealing Wand og vinger man kan sætte på Sakuras rygsæk med, så man kan vise begge former af hendes ‘Fly’ magi.

Derudover er der de sædvanlige fordele ved figma figurer: de glatte men poserbare led, fleksibel plastik på essentielle områder så proportionerne kan holdes men figuren stadig poseres og så selvfølgelig den klassiske figma stander der holder figuren uanset hvordan den poseres.

Cardcaptor Sakura figma Sakura Kinomoto udkommer til maj 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 353kr.

Kategoriseret i: