Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

The Boy and The Beast trailer

The Boy and The Beast trailer

Her er en trailer for Mamoru Hosodas første ny animerede film i tre år, The Boy and The Beast, der får premiere i de japanske biografer lørdag den 11  juli.

Koji Yakusho spiller monstret Kumatetsu og to personer spiller Kyuta: Aoi Miyazaki som den unge Kyuta og Shota Sometani som den voksne Kyuta.

Mamoru Hosoda er en anime intruktør som er kendt for de store hits The Girl Who Leapt Through Time og Summer Wars. Han står for det originale værk og manuskript til denne ny film.

Den længe ventede ny film The Boy and The Beast foregår i to forskellige verdener: Shinjuku i den menneskelige verden og Jutengai i bakemono verdenen.
Filmen viser lærer-elev forholdet mellem dyret og drengen, som de træner og oplever eventyr, knasterne mellem forælder og barn og en svag kærlighed, hver generation vil kunne relatere til dette “oprørske nye eventyr.”
Udover de ovennævnte skuespiller vil andre modeller af det usædvanlige hold inkludere folk som modellen Suzu Hirose, den mange talenterede Yo Oizumi, illustrator og forfatter Lily Franky, stemmelægger Mamoru Miyano og skuespiller Masahiko Tsugawa.

Officiel hjemmeside The Boy and The Beast

Kilde Tokyo Otaku Mode

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X