Der begynder en ny Dragon Ball TV anime til juli på Fuji TV (japansk TV kanal). Serien kommer til at hedder Dragon Ball Super og vil blive vist om søndagen klokken 9 om morgenen, primetime for børne TV. Det bliver den første ny Dragon Ball TV anime i 18 år.

Skaberen af Dragon Ball, Toriyama Akira, skriver historien og det er bekræftet at den vil foregå nogle få år efter kampen mod Majin Buu.

Ny Dragon Ball TV anime til juli 2015

Den første ny Dragon Ball på TV i mange år – Kai tæller ikke da det bare er en forkortet udgave af Dragon Ball Z – på den ene side er det spændende, for den franchise har betyder meget for mange inklusiv mig selv, men på den anden side er den serie mentalt afsluttet for mig (på nær som kamp spil). Jeg er selvfølgelig ikke målgruppen, ud fra sendetidspunktet går de efter ny børn og ikke nostalgi-ramte sådan som Sailor Moon Crystal gør, men jeg er stadig ambivalent over det – jeg synes faktisk at slutningen på Dragon Ball GT afrundede franchiseen ret flot (dermed ikke sagt at resten af serien var god dog).

Kilde Comic Natalie
Kilde Kitakubu

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,