Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Wakaba Girl anime info

Wakaba Girl anime info

Her er roller og anden information om den kommende TV anime komedie Wakaba Girl. Den ny serie begynder på japansk TV den 3 juli 2015 som del af Tokyo MXs 30-minutters program blok Ultra Super Anime Time (23:17 JST).

Beskrivelse

Historien handler om hvad der sker for Wakaba Kohashi, “en lidt spøjs super” datter af en velhavende familie og hendes venner. Wakaba (direkte oversat “unge blade”) ligner en elegant rig datter, men hun beundrer den trendy gyaru mode subkultur. Der er også den rene, uskyldige, eventyr-agtig Moeko. Mao er lunefuld og opfører sig på sin egen måde. Nao plejede at være en atletisk type pige, men nu elsker hun boys-love genren.

Folkene bag

  • Instruktør: Seiji Watanabe
  • Serie komposition: Jukki Hanada
  • Character designer: Kana Ishida
  • Animations produktion: Nexus

Roller

  • Wakaba Kohashi – stemme af Ari Ozawa
  • Moeka Toikita – stemme af Mikako Izawa
  • Mao Kurokawa – stemme af M・A・O
  • Nao Mashiba – stemme af Rie Murakawa

Scan

Wakaba Girl anime info

Nøgle billede

Wakaba Girl anime infoKilde Moetron

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X