Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

8. Aisaka Taiga - Toradora!
8. Aisaka Taiga - Toradora!
8. Aisaka Taiga - Toradora!

Anime

Den anime pige der er tsundere prinsessen ifølge japanerne

Tsundere er nok en af de mest kendte anime person arketyper, hvor en person først virker kold og fjern (tsun, at være voldelig og hård*) men langsomt tør op (dere, at være kærlig*).

Den japanske online afstemnings side Goo Ranking har udspurgt 500 japanske net brugere i 20~30erne om hvilken kvindelig anime person der  kropsligører “tsundere” bedst. Resultatet er på ingen måde overraskende, men her er listen:
Ud af de ti får fire (Louise, Shana, Taiga og Nagi) stemme af seiyuu Kugimiya Rie. Da denne popularitet ikke just er ny har der i efterhånden lang tid været enighed på Nettet om at Kugimiya er den sande Tsundere prinsesse.

* De to dele giver ikke mening alene, men de er begge dele af større ord der har den angivne betydning. Japanerne har så pillet dem ud og kender referencen så det giver mening for dem.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

En af de mest ventede tredje sæsoner for mig personligt kommer næste år: Pigerne fra Laid-Back Camp drager endelig ud og hygger videre.

Anime

Efter en længere pause fortsætter Rins historie i Blue Exorcist: Shimane Illuminati Saga til vinter 2024.

Anime

Tsumugi lagde stemme til alle Molcars i serien og optrådte også i afsnit 11 af den første sæson, "Time Molcar".

Anime

Den officielle hjemmeside for Synduality: Noir, tv-anime serien til Bandai Namco Entertainment, Bandai Namco Filmworks og Bandai Spirits’ Synduality projekt, afslørede tirsdag, at det...