En figur baseret på “Ankira” Blu-ray / DVD-cover illustrationen!

Fra den populære anime-serie “THE IDOLM@STER Cinderella Girls” kommer en 1/8-skala figur af både Kirari Moroboshi & Anzu Futaba! Figuren er baseret på illustrationen af character designer Yuusuke Matsuo set på 4. disc af Blu-ray & DVD-coveret til anime-serien.

Kirari har et muntert smil på læberne, idet hun blidt omfavner Anzu, der sidder afslappet i Kiraris skød med et søvnigt udtryk i ansigtet, hvilket skaber en dejlig scene, der fanger begge idoler i en dejlig atmosfære. Den søde forbindelse mellem deres hænder og sammenfiltrede hår er blevet omhyggeligt modelleret til helt at genskabe den oprindelige illustration som et sæt! Figuren gør også brug af et lyst farve skema til bedre fange stemningen fra den oprindelige cover illustration.

“THE IDOLM @ STER Cinderella Girls – Kirari Moroboshi & Anzu Futaba” 1/8 skala figuren er modelleret af Yusuke Masaki og malet af knead (Shoushin Murakawa). Det er planlagt til udgivelse i juli 2017 til en vejledende pris på ¥19.224. AmiAmi tager dog kun ¥14.870, men du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,