Den ultimative tjener ‘Saber’ slutter sig til Parfom serien!

Phat! Company er gået sammen med garage kit forhandleren RyunRyunTei ‘Toona Kanshi om fælles at udvikle en ny generation af action figurer kendt som Parfom serien, og den seneste karakter til at slutte sig til serien er ingen anden end Saber fra Fate/stay night [Unlimited Blade Works]!

Hun kommer med tre ansigts dele, herunder en neutralt ansigt, et råbende udtryk samt et blidt smilende udtryk. Hendes sværd Excalibur samt skeden Avalon er begge inkluderet i Parfom størrelse og nederdelen har åbnings og luknings artikulations-funktioner,  som gør det nemt at stille hende i dynamiske actionscener! Desuden er særlige gennemskinnelige effekt dele til Excalibur medtaget for at genskabe både “Usynlig Air” og “Strike Air” med figuren!

“Parfom – Fate/stay night [Unlimited Blade Works]: Saber Posable Figure” er 14cm høj, modelleret af Kanshi Toona (RyunRyunTei) og malet af Sakura. Hun er planlagt til udgivelse til juli 2017, en vejledende pris af 5940 ¥. AmiAmi tager kun 4710 ¥, men du kan sikkert finde hende et andet sted til en billigere pris også.

Kategoriseret i: