THE IDOLM@STER Cinderella Girls – Ranko Kanzaki Bara no Yami-hime Ver. 1/7

19. maj 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Alter udgiver en rigtig flot 1/7 skala figur (28cm høj inklusiv vinger) af Ranko Kanzaki fra THE IDOLM@STER Cinderella Girls i det fantastiske kostume fra Bara no Yami-hime.

Der er en virklig høj detaljegrad på både hendes tøj, hud og vinger. Farvetonerne på hendes mave giver en følelse af at man ser en virkelig piges mave, og flæserne på kjolen ser lige så fluffy og iøjnefaldende ud som de bør. Det mest fantastiske er dog nok hendes vinger, der nærmest skinner ud fra den måde de er malet.

“THE IDOLM@STER Cinderella Girls – Ranko Kanzaki Bara no Yami-hime Ver.” 1/7 skala figuren udkommer til november 2017 til en anbefalet pris på 26.784¥. AmiAmi tager dog kun 23.040¥. Hun kan sikkert findes billigere andre steder også.