DLEs Henkei Shoujo projekt handler om magiske piger der er en smule anderledes, de omdanner sig nemlig til transportmidler fremfor magiske krigerinder.

De to videoer der er ude indtil videre handler om Haru og Rin. Haru overrasker en pige i en hvid kjole, da hun bliver til et jetfly for at hente pigens hat, der er fløjet væk (ovenfor).

Den stakkels pige bliver chokeret igen, da Rin løber op til en tankstation og begynder at drikke benzin. Rin bliver derefter til en lyserød sportsvogn, der på en eller anden måde formår at have synlige trusser fra flere vinkler (herunder).

Den tredje pige, Itsuki, kommer snart, hvilket videoen herunder antyder.

Der vil blive introduceret to nye personer mere (plus en fuld video med Itsuki), så du kan se frem til endnu mere skøre transformationer.

Henkei Shoujo transformerende pigerProjektets koncept er “Hvad ville du gøre, hvis en pige i nærheden pludselig forvandlede sig?” De kvindelige personer gennemgår fuldstændige transformationer.

Den officielle hjemmeside indeholder en 360° -funktion, der gør det muligt for fans at se de transformerede piger fra enhver vinkel.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

,