Nye karakter-illustrationer er blevet frigivet på den officielle hjemmeside for den kommende anime Mission: Yozakura Family. De viser hele Yozakura-familien inklusive Taiyo Asano.

Detaljer om anime-projektet holdes stadig tilbage. Alt hvad man ved er, at det vil blive lavet af SILVER LINK studiet og at premieren er planlagt til 2024.

Mission: Yozakura Family anime illustrationerq
©権平ひつじ/集英社・夜桜さんちの大作戦製作委員会

Hitsuji Gondaira startede serien i august 2019 i “Weekly Shonen JUMP” fra det japanske forlag Shueisha. Her i landet kan mangaens seneste kapitler også følges gratis og lovligt på engelsk via Manga Plus-appen og den tilhørende Shueisha-webservice.

Før udgivelsen af ​​Mission: Yozakura Family udgav Hitsuji Gondaira i 2017 serien Poro no Ryuugakuki, som også gik i magasinet “Weekly Shonen JUMP”. Den færdige manga er dog kun på to bind.

Beskrivelse

Mission Impossible møder The Incredibles! Et episk eventyr med masser af action og en kæmpe portion humor!

Taiyo Asano er den mest generte gymnasieelev i verden. Den eneste person, han nemt kan tale med, er hans barndomsven Mutsumi Yozakura. Men så viser det sig, at Mutsumi har en hemmelighed, der vender fuldstændig op og ned på Taiyos liv: hendes familie består af superspioner! Og som om det ikke var spændende nok, forsøger Mutsumis storebror også at dræbe ham! Hvor langt vil Taiyo gå for at redde sit liv?

Tæppet går op for den mærkeligste og farligste familie i verden!

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,