'Shoujo Shuumatsu Ryokou' mangaen laves til anime

‘Shoujo Shuumatsu Ryokou’ mangaen laves til anime

14. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Kadokawa har offentliggjort at mangaen Shoujo Shuumatsu Ryokou (Girls ‘Last Tour) bliver lavet til en anime. En officiel hjemmeside for anime projektet er også blevet lanceret.

Folkene bag

Instruktør: Takaharu Ozaki (Persona 5 the Animation: The Day Breakers)
Serie komposition: Kazuyuki Fudeyasu (Gochuumon wa Usagi desu ka?)
Character design: Mai Toda (Soushin Shoujo Matoi)
Producer: Shou Tanaka (Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu)
Studie: White Fox

Beskrivelse

Civilisationen er død, men Chito og Yuuri lever stadig. Så de hopper op på deres elskede Kettenkrad-motorcykel og strejfer målløst omkring i ruinerne af den verden, de engang kendte. Dag efter håbløs dag leder de efter deres næste måltid og brændstof til deres tur. Men så længe de to er sammen, har selv en eksistens som dyster som deres en stråle eller to solskin i sig, uanset om de slubrer deres suppe eller jager efter maskindele. For to piger i en verden fyldt med ingenting giver erfaringerne og følelserne de to deler dem noget at leve for…

Den post-apokalyptiske eventyrmanga af Tsukumizu er blevet serialiseret online via Shinchoshas Kurage Bunchwebsite siden februar 2014. Serien har i øjeblikket fire bind i print med det seneste udgivet i november 2016.

Billede

'Shoujo Shuumatsu Ryokou' mangaen laves til anime

Officiel Twitter

@girls_last_tour

Kilde