Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

“Magical Girl Ore” forår 2018 anime info

Magical Girl Ore forår 2018 anime info

Til foråret 2018 kommer der en anime over Icchokusen Mōkons Mahō Shōjo Ore (Magical Girl Ore eller I Am a Magical Girl) manga.

Magical Girl Ore forår 2018 anime info

Hovedrollerne i anime serien er Kaito Ishikawa som Saki Uno (til venstre på billedet ovenfor), og Wataru Hatano som Sakuyo Mikage (til højre).

Itsuro Kawasaki (Rental Magica, Shining Hearts, Tsukiuta. THE ANIMATION) instruerer anime serien hos Pierrot+. Yukiko Ibe (Nanatsuiro Drops, Jewelpet Twinkle, Onigiri) designer personerne.

Beskrivelse

Saki Uno, en high school pige og nybegynder idol, er forelsket i Mohiro, hendes bedste vens ældste bror, der også er et populært idol.
En dag støder hun dog på en skræmmende yakuza fyr og finder ud af, at hendes mor var en tidligere magisk pige (mahou shoujo), og yakuzaen var hendes maskot.
Hendes kærligheds-interesse bliver kidnappet af dæmoner, der ligner store, stærke mænd med søde egern hoveder.
Derfor laver hun en kontrakt med yakuzaen for at blive en magisk pige, som i denne historie betyder, at hun bliver til en smuk fyr i en magisk pige outfit.

Og hendes kærligheds-interesse viser en tiltrækning i retning af hendes magiske fyr form?

Men hendes bedste veninde (hendes kærligheds-interesses søster) viser sig at være forelsket i hende og bliver senere også en magisk crossdressing fyr for at redde hendes liv.

Således er deres leder en magisk pige nørd og beslutter at gøre dem til en idol gruppe.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X