My Hero Academia characters viser deres Avengers fandom i crossover video

My Hero Academia characters viser deres Avengers fandom i crossover video

18. april 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Den officielle hjemmeside for My Hero Academia anime serien annoncerede et tværfremmende samarbejde med Avengers: Infinity War sidste torsdag.

Udover den ovennævnte fælles trailer indeholder samarbejdet seks videoer, hvor personerne fra My Hero Academia hver især har til opgave at introducere en anden Avengere. Mulighederne for at sammenligne personerne går ikke tabt

Captain America & Izuku Midoriya

Izuku siger, at han virkelig forstår Captain Americas følelser, da de begge ønskede at hjælpe andre og senere fik magten til at gøre det. Den største ting, han beundrer ved Captain America, er hans utrolige retfærdighed.

Iron Man & Katsuki Bakugo

Bakugo siger, at Iron Man er en irriterende gammel mand, der er rig ud over at være et geni, men han er seriøst stærk, fordi han har en kraftig quirk i håndfladen (som Bakugo), og han kan flyve.

Black Widow & Ochaco Uraraka

Uraraka siger, at Black Widow er rolig og super stærk, og selv om hun måske virker lidt skræmmende, har hun også en side ved hende, der er omsorgsfuld overfor sine venner. Uraraka stræber efter at være en smuk og stærk kvindelig helt ligesom Black Widow.

Doctor Strange & Tenya Iida

Iida siger, at da Doctor Strange var i stand til at redde liv som læge, tror han på ikke at dræbe andre. Iida siger, at det er et heroisk aspekt, som andre skal lære af og følge.

Thor & Shoto Todoroki

Todoroki sammenligner Thor’s lyn evner med sine egne kræfter over naturens, ildens og isens kræfter. Han nævner også, at Thor og hans bror Loki altid slås. Tenya nævner, at Todoroki og Thor er ens, da de begge har stærke “helte” -fædre.

Hulk & All Might

All Might siger at Dr. Banner er det venligste medlem af Avengersne, men forvandler sig til Hulken, når han bliver vred. Selv om der var tidspunkter, hvor han ville skade dem omkring ham, er han i stand til at styre sig selv lidt efter lidt. Izuku bemærker, at han ligner All Might i hvordan han er venlig og kan skifte mellem to former.