Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Gamle nyheder

Dead or Alive 6 annoncerings trailer

Dead or Alive 6 annoncerings trailer

Team Ninja har meddelt, at den sjette titel i deres bouncy kamp-franchise er på vej til PC, PS4 og Xbox One i 2019. Dead or Alive 6 kører på en helt ny motor, der giver bedre visuelle og dynamiske ansigtsudtryk, men udvikleren har besluttede at tone ned en af seriens trademarks: sexetheden blandt dens kvindelige personer.

I Dead or Alive 6, hopper og bevæger kvindernes bryster sig ikke længere på den overdrevne måde blev serien blev mere og mere kendt for, og de kostumer, der er set hidtil, er mindre afslørende. Kvindelige personer er afbildet på en mere naturlig måde, hvilket får dem til at føles mere menneskelige og troværdige end før.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.

Anime

Serien om en udstødt der dater den populære pige kommer i år.

Anime

En trailer der giver en forsmag på den episke, afsluttende kamp i de kommende to sidste Sailor Moon film, der kommer til sommer.

Anime

Her er den tredje trailer til den kommende forårs serie om et offer til en dyrisk konge der ikke ender med at være så...