Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Cells at Work BLACK! laves til anime

Cells at Work BLACK! laves til anime

Den kommende “anden sæson” Cells at Work anime, der er annonceret til januar 2021, bliver alligevel ikke en reel anden sæson men baseret på spin-off mangaen Cells at Work BLACK af Shigemitsu Harada og Issei, der handler om en usund krop.

Det passer meget godt med at den nuværende anime dækker stort set det hele i de fem bind der er lavet af manga so far indtil videre (så vidt jeg husker ud fra da jeg bladrede den japanske udgave jeg har stående igennem).

Beskrivelse

Stress, tobak, hårtab – dette er den mørke version af Cells at Work! De hårdtarbejdende celler er tilbage! Men i denne spin-off kæmper de med ugunstige omstændigheder… fordi denne krop ikke lever sundt!

Den menneskelige krop består af gennemsnitligt 100 billioner celler – og hver enkelt af dem arbejder hårdt for at holde den i live! Men hvad sker der, når kroppen skades af alkohol, tobaksbrug og konstant stress? Et rødt og et hvidt blodlegeme kæmper med det hårde arbejde i et miljø, hvor alle odds er imod dem…

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X