Connect with us

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Our Last Crusade or the Rise of a New World anime promo 1

Our Last Crusade or the Rise of a New World TV anime info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på forfatter Kei Sazane og illustrator Ao Nekonabes Our Last Crusade or Rise of a New World (Kimi to Boku no Saigo no Senjō, Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen) begyndte at streame showets første promo video.

Folkene bag

  • Instruktører Shin Oonuma (BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., ef: a tale of memories, Dusk Maiden of Amnesia, WATAMOTE) & Mirai Minato (BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., Fate/kaleid liner Prisma Illya, Masamune-kun’s Revenge, Miss Caretaker of Sunohara-sou)
  • Manuskript Kento Shimoyama (Death March to The Parallel World Rhapsody, Good Luck Girl!, Servant × Service, The Ones Within)
  • Studie SILVER LINK (Baka to Test, WATAMOTE, Non Non Biyori, Strike the Blood)
  • Character designer og chief animation director Kaori Sato (afsnit animation director på BOFURI: I Don’t Want to Get Hurt, so I’ll Max Out My Defense., Dusk Maiden of Amnesia, Masamune-kun’s Revenge, Shomin Sample)

Roller

Beskrivelse

Der har i årevis hersket en stor krig mellem det videnskabeligt avancerede imperium og Nebulis, heksenes rige, indtil den yngste ridder der nogensinde har modtaget titlen som imperiets stærkeste møder den rivaliserende nations prinsesse. Selvom de er svorne fjender, bliver ridderen betaget af hendes skønhed og værdighed, og prinsessen er bevæget af hans styrke og livsstil. Vil kampene mellem dem nogensinde få lov til at slutte?

Kilde

Klik for at kommentere

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lignende

Mad

Den japanske chips-producent Koike-ya Inc. har lavet et One Hand brand med chips i en post og størrelse der kan spises med én hånd...

Anime

Den japanske anime nyheds-hjemmeside Anime! Anime! bad sine læsere om at stemme om hvilken anime karakter der ville være den bedste kone (waifu). Webstedet...

Manga og bøger

Oricon har udgivet deres halvårs bestseller-diagrammer for light novels. Listen dækker salg fra 20. november 2017 til 20. maj 2018. Der er ikke nogen store...

Reklame
X